Hallo Fordliefhebbers,

Mijn naam is Richy en ik heb in mijn rijdende leven alleen nog maar Ford gereden.
Toen ik 18 was werd ik helemaal verliefd op een donkerblauwe Ford Probe uit 1995.
Toen ik deze kocht in de zomer van 2010 stond er al ruim 278.000 kilometer op de teller maar dat maakte mij helemaal niks uit.
Twee jaar heb ik met deze mooie auto rondgereden, en ook al was het maar een 2.0 viercilinder was ik er helemaal gelukkig mee.
Op de dag dat ik deze auto precies twee jaar had zat ik in het midden van een kettingbotsing; total-loss.
Toch wilde ik nog een Probe, dus ben ik samen met onze voorzitter Robert naar Braunschweig, Duitsland gereden om nog een Ford Probe te kopen, dit keer een zilveren GT uit 1994, meer power en een nog fijnere auto.
Maar na twee jaar hierin te hebben gereden was de koek voor mij op; te veel onderhoudsuitgaven en te vaak dat de auto er in het buitenland mee ophield.
Toen heb ik onderweg naar huis van mijn vakantie Oostenrijk in Duitsland mijn huidige auto gekocht; een Ford Mondeo ST220 uit 2003.
Toen ik deze op een Duitse autosite tegenkwam was ik meteen weer verliefd door de combinatie van zwarte buitenkant en roodleren interieur.
Ik geniet elke dag nog steeds van deze prachtwagen, elke dag als ik ’s ochtends instap om aan het werk te gaan heb ik weer een glimlach op mijn gezicht.

Link naar filmpje


Hallo,

Ik ben Ander Cumps. 22 jaar en woon in België.
Ik ben begonnen met werken bij Ford Hamron, daar zag ik deze fiesta staan en moest die hebben.
Met zijn 1.0ecoboost en 100pk is het een plezier om mee te rijden. Ik ben klein begonnen met juist binnenverlichting te veranderen, dan pas een jaar erna heb ik velgen gekocht.
De auto stond veel te hoog, dus heb ik vaste veren gekocht om 3cm te zakken.
Na 4 maand vond ik dat te weinig, dus ben ik een schroefset gaan kopen, en heb die eronder geplaatst. Ben zo nog heel wat gezakt.
Dan heb ik de st spoiler en booskijkers geplaatst. Nu deze winter ga ik nog heel de koffer in bouwen.
Doe alles zelf omdat ik persoonlijk niet snel content ben, want als ik het laat doen en het valt tegen dan vind ik het geldverspilling.
Alles wat ik dan zelf doe en het is niet hoe ik het wil, dan is het mijn eigen fout en begin ik opnieuw tot ik er content van ben.
Nu ga ik veel naar meetings waar je mensen leert kennen. Voor een volgende meeting spreken we terug af met dezelfde mensen om samen op te rijden naar de meeting. Het is heel plezant om te doen, kan het iedereen aanraden!
Zo organiseren wij ook een Ford meeting in België. Fordclub Roosdaal present End of Summerbreak part 3. Deze zal op 28 augustus 2016 in Roosdaal plaatsvinden, dus iedereen zeker komen!