Wij als Fordtitude Nederland dragen ook andere goede doelen een warm hart toe.

Daarom proberen wij met enige regelmaat meetings op te zetten voor een goed doel, Fordtitude Nederland is voor elke meeting zeer selectief in de keuze van het goede doel waar we de meeting voor organiseren. Natuurlijk mogen de goede doelen ons benaderen voor een meeting. Bij elke aanvraag kijken wij zeer zorgvuldig of het betreffende doel aansluit bij onze doelgroep. Zo is er door het bestuur van Fordtitude Nederland in 2014 de ALS en MS meeting in Dronten georganiseerd, dit was voor ons de eerste keer dat er op grote schaal een meeting werdt gehouden voor het goede doel. Heel de dag stond in het teken van de goede doelen met onze auto liefde als rode draad.

Ook de komende jaren gaan wij ons natuurlijk weer inzetten voor goede doelen. Het spreekt natuurlijk voor zich dat het belangrijkste doel van de meeting het ophalen van geld is voor de goede doelen. Hiervoor vragen wij een klein bedrag als entree per auto.

Een meeting is natuurlijk nooit compleet zonder leuke aktiviteiten, daarom zijn wij altijd opzoek naar mensen en bedrijven die onze meetings extra aantrekkelijk willen helpen maken. Voor een standplaats op één van onze meetings neem dan contact op met het bestuur, wij kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken.